Renault semnează un parteneriat pentru asamblarea și distribuția de autovehicule pe piața din Pakistan

Renault semnează un parteneriat pentru asamblarea și distribuția de autovehicule pe piața din Pakistan
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2017

Constructorul auto francez Renault a anunțat luni semnarea unui acord cadru cu grupul Al-Futtaim din Dubai pentru a produce și distribui vehiculele grupului Renault în Pakistan, o piață de pe care constructorul francez este absent în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform termenilor acordului, Renault va aduce ultimele sale modele și expertiza tehnologică în timp ce Al-Futtaim, via filiala sa Al-Futtaim Automotive Pakistan, va construi o nouă uzină de asamblare și va distribui, în exclusivitate, vehicule Renault. Lucrările de construcție la o nouă uzină de asamblare din apropiere de Karachi vor începe în primul trimestru din 2018 urmând ca primele vehicule produse aici să fie vândute în 2019, pentru ca producția să fie majorată din 2020, scrie Agerpres.

Cei 27 își împart agențiile europene care părăsesc Londra după Brexit CITEȘTE ȘI Cei 27 își împart agențiile europene care părăsesc Londra după Brexit

Cei doi parteneri nu au dezvăluit detalii referitoare la capacitatea uzinei sau ce modele ar urma să fie construite în Pakistan.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
pakistan