Românii care vin din Italia cu trenul vor intra în carantină sau autoizolare

Românii care vin din Italia cu trenul vor intra în carantină sau autoizolare
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2020

CFR Călători anunță că a luat măsuri suplimentare pentru combaterea epidemiei de coronavirus astfel încât cetățenii români care au plecat din Italia către România și utilizează transportul feroviar pentru a ajunge în țară vor intra în carantină sau autoizolare pe teritoriul României.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit CFR Călători, aceștia își vor asuma această responsabilitate prin completarea unei declarații pe propria răspundere la îmbarcarea în tren, scrie Agerpres.

Efectul coronavirus: G2 Travel, companie de turism din Hong Kong, închide biroul din România și concediază sute de angajați CITEȘTE ȘI Efectul coronavirus: G2 Travel, companie de turism din Hong Kong, închide biroul din România și concediază sute de angajați

Totodată, cetățenilor străini care utilizează transportul feroviar nu li se va permite trecerea frontierei României de către organele abilitate ale statului român, dacă vin cu escală din Italia.

Măsurile au fost luate în urma ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență din data de 9 martie pentru combaterea epidemiei coronavirusului (Covid - 19).

viewscnt
Afla mai multe despre
autoizolare
cfr călători
carantină