Ryanair anunță că este forțat să taie din curse

Ryanair anunță că este forțat să taie din curse
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2020

Ryanair Holdings PLC a anunțat că a fost forțat să-și scadă capacitatea cu o treime pe durata sezonului de iarnă, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de guvernele Uniunii Europene, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmit BBC și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operatorul aerian irlandez a informat că va zbura cu aproximativ 40% din capacitatea folosită în sezonul de iarnă din 2019, față de planul inițial de 60%, scrie Agerpres.

Drumul Taberei - trenurile de metrou merg mai mult goale CITEȘTE ȘI Drumul Taberei - trenurile de metrou merg mai mult goale

De asemenea, Ryanair se așteaptă să transporte 38 de milioane de pasageri în anul financiar care se va încheia la 31 martie 2021. În anul financiar 2020, compania a transportat 149 de milioane de pasageri. Estimarea pentru acest an ar putea fi înrăutățită dacă sunt introduse noi restricții de călătorii și măsuri de izolare, a afirmat directorul general al Ryanair, Michael O'Leary.

Ryanair va închide bazele sale din Cork, Shannon și Toulouse pe durata sezonului de iarnă, dar ar urma să mențină 65% din rutele sale, cu frecvență redusă.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
zboruri
pandemie