RyanAir - cele mai multe întârzieri mai mari de 60 minute, în ultima săptămână, pe Aeroportul Henri Coandă

RyanAir - cele mai multe întârzieri mai mari de 60 minute, în ultima săptămână, pe Aeroportul Henri Coandă
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2022

Compania Națională Aeroporturi București anunță că 86 de zboruri de pe Aeroportul Henri Coandă au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute, în perioada 1-7 decembrie.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

”În intervalul 1 – 7 decembrie 2022, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 86 de zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 60 minute. Pentru 30 dintre acestea, companiile aeriene au raportat drept cauză întârzierea sau rotația echipajelor sau aeronavelor”, a transmis CNAB. 

FAN Courier încheie anul cu afaceri de peste 225 milioane de euro și investiții record. Impact puternic la profitabilitate. Compania vizează poziția de lider în Republica Moldova și extinderea pe alte piețe internaționale CITEȘTE ȘI FAN Courier încheie anul cu afaceri de peste 225 milioane de euro și investiții record. Impact puternic la profitabilitate. Compania vizează poziția de lider în Republica Moldova și extinderea pe alte piețe internaționale

Sursa citată a precizat că cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport, respectiv RyanAir (22 zboruri), Tarom (18 zboruri), Wizz Air (10 zboruri), scrie News.ro.

În același interval de referință, au fost anulate 15 zboruri. 

În intervalul 1 – 7 decembrie 2022, pe AIHCB au fost operate 1.757 de zboruri, dintre care 1.631 regulate. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ryan air
intarziere