Ryanair estimează 15 milioane de pasageri în luna mai și rezervări foarte multe în vară

Ryanair estimează 15 milioane de pasageri în luna mai și rezervări foarte multe în vară
scris 26 mai 2022

Directorul general al grupului Ryanair, Michael O'Leary, a declarat că rezervările par foarte puternice pentru vară și că factorul de încărcare ar trebui să crească treptat la 94-95% în iunie-august, practic ajungând la nivelurile anterioare pandemiei de Covid-19, transmite Reuters.

Cel mai mare operator aerian cu discount din Europa ar urma să încheie luna aceasta cu puțin peste 15 milioane de pasageri, în creștere de la 14,24 milioane în aprilie, comparativ cu doar 1,04 milioane în aprilie 2021, a declarat O'Leary pentru Reuters. El se așteasptă ca factorul de încărcare să crească până la 92% în mai, de la 91% în aprilie, scrie News.ro.

Planul francez - Ce vinde și cu ce rămâne Renault la Dacia CITEȘTE ȘI Planul francez - Ce vinde și cu ce rămâne Renault la Dacia

”Rezervarile din ultimele săptămâni au continuat să se consolideze – atât cifrele cresc, cât și prețurile medii plătite pe parcursul verii sunt în creștere”, a spus el, subliniind rezervările puternice către plajele din Portugalia, Spania, Italia și Grecia.

O'Leary nu vede niciun impact semnificativ pentru Ryanair din cauza întârzierilor recente de pe aeroporturile din Stockholm, Frankfurt, Amsterdam și Dublin, spunând că până în iunie-august personalul suplimentar ar trebui să asigure că ”nu va exista o problemă cu cozile pentru controalele de securitate”.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
michael o'leary