Ryanair lansează o nouă campanie de oferte, cu prețuri de la 4,99 euro

Ryanair lansează o nouă campanie de oferte, cu prețuri de la 4,99 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 nov 2017

Operatorul aerian low-cost Ryanair a lansat, cu ocazia "Black Friday", a doua ofertă de bilete la prețuri promoționale,de această dată cu prețuri pornind de la 4,99 euro, după ce în prima ofertă a redus tarifele cu 15%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate astăzi și călătorii în luna ianuarie, spre destinații precum Milano, Bruxelles, Berlin, Londra, Frankfurt și plecări din Timișoara și Oradea.

Recent, Ryanair a anunțat că va renunța la 50 de curse zilnic, precizând că pasagerii afectați vor fi notificați prin email și SMS. Aceștia pot cere banii înapoi sau își pot rezerva o altă cursă.

Pe listă au apărut ca anulate curse între Italia și București: cursa din Roma din 23 septembrie, cursa din Bologna din 24 septembrie și cursa din Milano din 1 octombrie. 

Lista completă a zborurilor anulate poate fi accesată aici.

VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului CITEȘTE ȘI VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului

Ryanair a decis să anuleze 50 de zboruri zilnic timp de șase săptămâni, până la finele lunii octombrie, măsură prezentată drept o încercare de a îmbunătăți gradul de punctualitate, scăzut sub 80% în prima jumătate a acestei luni.

Printre motivele invocate de companie se numără nealocarea la timp a concediilor pentru piloți și personalul de bord, o serie de greve ale angajaților, precum și întârzieri cauzate de vremea nefavorabilă și plecări ale piloților. Norwegian Air a recrutat peste 140 de piloți de la Ryanair în acest an, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei norvegiene.

Cursele anulate de Ryanair reprezintă mai puțin de 2% din totalul celor peste 2.500 de zboruri operate zilnic, însă măsura ar putea afecta între 285.000 și 385.000 de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
zboruri
anulari