Ryanair lansează o nouă campanie de oferte, cu prețuri de la 4,99 euro

Ryanair lansează o nouă campanie de oferte, cu prețuri de la 4,99 euro
scris 21 nov 2017

Operatorul aerian low-cost Ryanair a lansat, cu ocazia "Black Friday", a doua ofertă de bilete la prețuri promoționale,de această dată cu prețuri pornind de la 4,99 euro, după ce în prima ofertă a redus tarifele cu 15%.

Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate astăzi și călătorii în luna ianuarie, spre destinații precum Milano, Bruxelles, Berlin, Londra, Frankfurt și plecări din Timișoara și Oradea.

Recent, Ryanair a anunțat că va renunța la 50 de curse zilnic, precizând că pasagerii afectați vor fi notificați prin email și SMS. Aceștia pot cere banii înapoi sau își pot rezerva o altă cursă.

Pe listă au apărut ca anulate curse între Italia și București: cursa din Roma din 23 septembrie, cursa din Bologna din 24 septembrie și cursa din Milano din 1 octombrie. 

Lista completă a zborurilor anulate poate fi accesată aici.

VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului CITEȘTE ȘI VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului

Ryanair a decis să anuleze 50 de zboruri zilnic timp de șase săptămâni, până la finele lunii octombrie, măsură prezentată drept o încercare de a îmbunătăți gradul de punctualitate, scăzut sub 80% în prima jumătate a acestei luni.

Printre motivele invocate de companie se numără nealocarea la timp a concediilor pentru piloți și personalul de bord, o serie de greve ale angajaților, precum și întârzieri cauzate de vremea nefavorabilă și plecări ale piloților. Norwegian Air a recrutat peste 140 de piloți de la Ryanair în acest an, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei norvegiene.

Cursele anulate de Ryanair reprezintă mai puțin de 2% din totalul celor peste 2.500 de zboruri operate zilnic, însă măsura ar putea afecta între 285.000 și 385.000 de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
zboruri
anulari