Ryanair lansează o nouă rută din România

Ryanair lansează o nouă rută din România
scris 8 mai 2021

Ryanair va opera de două ori pe săptămână o nouă rută, Sibiu - Billund (Danemarca), începând din luna noiembrie 2021, în cadrul Orarului de iarnă, a anunțat compania aeriană.

Pentru a marca acest eveniment, Ryanair anunță tarife începând de la doar 99 de lei pentru călătorii efectuate până la finele lunii martie 2022, care trebuie să fie rezervate până duminică (9 mai) la miezul nopții pe site-ul Ryanair.com.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

"Pe măsură ce programul de vaccinare va continua în lunile următoare, traficul aerian va crește și suntem încântați să anunțăm o nouă rută de la Sibiu la Billund pe care se va opera din noiembrie, ca parte a Orarului românesc de iarnă 2021 al Ryanair. Pentru a sărbători, lansăm o vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 99 de lei pentru călătoriile efectuate până la sfârșitul lunii martie 2022, care trebuie rezervate până duminică, 9 mai, la miezul nopții. Întrucât aceste tarife uimitoare se epuizează rapid, clienții ar trebui să se conecteze la www.ryanair.com pentru a nu le pierde", a declarat Olga Pawlonka, directorul de vânzări și marketing pentru CEE și Balcani al companiei, potrivit Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
sibiu - billund