Ryanair se retrage de pe patru aeroporturi românești

Ryanair se retrage de pe patru aeroporturi românești
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2022

Ryanair renunță la peste 15 de rute pe care le operase spre și dinspre patru aeroporturi regionale din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania low-cost irlandeză a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată toate rutele regulate operate de pe aeroporturile din Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara, arată Boarding Pass.

FOTO Volkswagen caută un partener extern pentru brandul 4x4 Scout din SUA CITEȘTE ȘI FOTO Volkswagen caută un partener extern pentru brandul 4x4 Scout din SUA

În prezent în Oradea Ryanair zboară spre și dinspre aeroporturile Stansted din Londra și Bergamo din apropiere de Milano, însă aceste două rute vor fi suspendate la finalul lunii martie 2023.

De asemenea, compania low-cost nu va mai relua zborurile în sezonul de vară 2023 nici pe rutele Oradea – Bologna și Oradea – Weeze, rute suspendate în toamna anului 2022.

Patru rute operate în prezent de Ryanair din Sibiu vor fi suspendate la finalul lunii martie 2023, iar zborurile spre alte cinci destinații internaționale (Billund, Bologna, Corfu, Milano MXP, Liverpool) nu vor fi reluate în vara anului 2023.

Suceava rămâne și ea de la finalul lunii martie 2023 fără zboruri pe șase rute operate în prezent de compania low-cost irlandeză. În plus, ruta Suceava – Viena, care este suspendată în prezent, nu va fi nici ea reluată în 2023.

DECIZIE Permisul auto va putea fi obținut la vârste mai mici în cazul anumitor categorii de autovehicule CITEȘTE ȘI DECIZIE Permisul auto va putea fi obținut la vârste mai mici în cazul anumitor categorii de autovehicule

Singura rută internațională operată de Ryanair din Timișoara, cea spre Milano BGY, va fi suspendată în 26 martie 2023, iar zborurile companiei low-cost dintre București și Timișoara nu vor mai fi reluate în vara anului 2032.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
avioane
zboruri