Ryanair urcă, dar se teme de iarnă

Ryanair urcă, dar se teme de iarnă
scris 3 sep 2021

Ryanair a transportat în august 11,1 milioane de pasageri, 75% din numărul de persoane care i-au folosit serviciile în august 2019, înainte ca pandemia să lovească sectorul aviației, transmite Reuters.

Directorul general Michael O'Leary declarase că operatorul aerian își propune să depășească obiectivul de 10,5 milioane pentru luna august a acestui an.

FOTO Ion Țiriac și-a mai cumpărat un Porsche de colecție. Cum l-a convins pe Wolfgang Porsche să-i semneze numerele mașinilor. “Ar trebui să mi-o semnezi în aur, i-am spus.” CITEȘTE ȘI FOTO Ion Țiriac și-a mai cumpărat un Porsche de colecție. Cum l-a convins pe Wolfgang Porsche să-i semneze numerele mașinilor. “Ar trebui să mi-o semnezi în aur, i-am spus.”

Compania aeriană irlandeză, cea mai mare din Europa după numărul de pasageri, a declarat că factorul de încărcare pentru luna august a fost de 82%, ceea ce înseamnă că o medie de 18% locuri nu au fost ocupate în cursul lunii, scrie News.ro.

O'Leary a spus într-un interviu acordat Reuters că nivelul capacității ar trebui să revină la cel anterior pandemiei în octombrie și că se așteaptă ca cifrele să se apropie de 90% în septembrie.

El a subliniat însă că este probabil ca operatorul aerian să zboare cu o medie de 15% -20% locuri goale în avioane în această iarnă, comparativ cu 7% -8% înainte de pandemie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
avioane
pasageri