Ryanair urcă, dar se teme de iarnă

Ryanair urcă, dar se teme de iarnă
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2021

Ryanair a transportat în august 11,1 milioane de pasageri, 75% din numărul de persoane care i-au folosit serviciile în august 2019, înainte ca pandemia să lovească sectorul aviației, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Directorul general Michael O'Leary declarase că operatorul aerian își propune să depășească obiectivul de 10,5 milioane pentru luna august a acestui an.

FOTO Ion Țiriac și-a mai cumpărat un Porsche de colecție. Cum l-a convins pe Wolfgang Porsche să-i semneze numerele mașinilor. “Ar trebui să mi-o semnezi în aur, i-am spus.” CITEȘTE ȘI FOTO Ion Țiriac și-a mai cumpărat un Porsche de colecție. Cum l-a convins pe Wolfgang Porsche să-i semneze numerele mașinilor. “Ar trebui să mi-o semnezi în aur, i-am spus.”

Compania aeriană irlandeză, cea mai mare din Europa după numărul de pasageri, a declarat că factorul de încărcare pentru luna august a fost de 82%, ceea ce înseamnă că o medie de 18% locuri nu au fost ocupate în cursul lunii, scrie News.ro.

O'Leary a spus într-un interviu acordat Reuters că nivelul capacității ar trebui să revină la cel anterior pandemiei în octombrie și că se așteaptă ca cifrele să se apropie de 90% în septembrie.

El a subliniat însă că este probabil ca operatorul aerian să zboare cu o medie de 15% -20% locuri goale în avioane în această iarnă, comparativ cu 7% -8% înainte de pandemie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
avioane
pasageri