Șeful Aeroportului din Iași: Vom avea avioane pline imediat după reluarea zborurilor. Cererea este mare, mai ales din partea celor care și-au amânat călătoriile din cauza pandemiei

Șeful Aeroportului din Iași: Vom avea avioane pline imediat după reluarea zborurilor. Cererea este mare, mai ales din partea celor care și-au amânat călătoriile din cauza pandemiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2020

Directorul Aeroportului din Iași, Cătălin Bulgariu, susține că avioanele vor fi pline după reluarea zborurilor, pentru că există o cerere ridicată, precizând însă că traficul de pasageri va reveni la normal abia la sfârșitul anului viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cătălin Bulgariu a declarat pentru News.ro că, începând cu 17 iunie, compania Wizz Air va relua zborurile pe Aeroportul din Iași, urmând ca Blue Air să reia cursele din luna iulie.

EXCLUSIV Dacia - nevoită să retrimită o parte din angajați în șomaj tehnic, din cauza lipsei de comenzi. Compania spune că \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dacia - nevoită să retrimită o parte din angajați în șomaj tehnic, din cauza lipsei de comenzi. Compania spune că "se adaptează cererii"

El consideră că avioanele vor fi pline "în prima fază“, pentru că sunt foarte mulți pasageri care și-au amânat zborurile din cauza pandemiei.

"În prima lună cred că avioanele vor fi pline, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Sunt foarte mulți oameni care aveau bilete, dar și-au amânat călătoria din cauza pandemiei“, a spus directorul aeroportului ieșean, Cătălin Bulgariu.

El a precizat că Wizz Air va relua activitatea pe aeroportul ieșean pe 17 iunie.

"Vor fi reintroduse toate rutele. Cei de la Wizz Air vor avea zilnic zbor către Londra, iar pentru celelalte destinații frecvența va fi de două zboruri pe săptămână. Blue Air își reia activitatea din 1 iulie“, a spus Cătălin Bulgariu.

În prezent, pe Aeroportul din Iași sunt efectuate curse doar către București și Billund.

“În aprilie traficul pe Aeroportul din Iași a fost de 6.000 de pasageri, iar în luna mai am avut doar 4.000 de pasageri, față de 100.000 în luna mai din 2019. Estimăm că vom reveni la traficul normal abia la sfârșitul anului viitor“, a spus directorul Aeroportului din Iași, Cătălin Bulgariu.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport iasi
calatorii
cătălin bulgariu