Sorin Grindeanu, după o vizită pe șantierul centurii Timișoara Sud: Sunt nemulțumit de evoluția lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!

Sorin Grindeanu, după o vizită pe șantierul centurii Timișoara Sud: Sunt nemulțumit de evoluția lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 feb 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă, după o vizită pe șantierul centurii Timișoara Sud, că este nemulțumit de evoluția lucrărilor și a cerut ca proiectul să fie monitorizat de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. "În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!", arată Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

"O nouă verificare a lucrărilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Timișoara Sud. Sunt nemulțumit de evoluția lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi!", a scris, sâmbătă dimineață, pe Facebook, Sorin Grindeanu, potrivit News.ro.

El a cerut ca proiectul să fie monitorizat de DRDP Timișoara și a anunțat că, peste două săptămâni, va reveni să verific șantierul, în alt punct - Freidorf-Utvin.

Compania Națională de adminsitrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunța, în martie 2020, începerea lucrărilor de construcție a Variantei Ocolitoare Timișoara Sud, un proiect de peste 272 de milioane de lei, fără TVA.

Uniunea Europeană va înăspri testele de emisii pentru automobilele hibride CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană va înăspri testele de emisii pentru automobilele hibride

Durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 luni.

În iunie 2021, ministrul Transporturilor de la acel moment, Cătălin Drulă, anunța deblocarea proiectului Centurii Timișoara Sud, odată cu emiterea autorizației de construire pentru suprafețele de teren suplimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
centura timisoara sud