STB a anunțat când reia circulația tramvaielor pe linia 41. Întârzieri simulate pe computer

STB a anunțat când reia circulația tramvaielor pe linia 41. Întârzieri simulate pe computer
scris 28 aug 2019

Circulația tramvaielor pe linia 41 va fi reluată sâmbătă, 31 august 2019, după o suspendare de aproximativ două luni, necesară pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel și Grant, a anunțat, miercuri, Societatea de Transport București.

Astfel, tramvaiele liniei 41 își vor relua circulația între terminalele "Piața Presei Libere" și "Ghencea" pe Bd. Expoziției, Bd. Mărăști, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Sos. Crângași, Str. Virtuții, Str. Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea, scrie Agerpres.

Bugetele alocate de români pentru o mașină nouă cresc considerabil. Spre ce se orientează CITEȘTE ȘI Bugetele alocate de români pentru o mașină nouă cresc considerabil. Spre ce se orientează

STB precizează că, pe pasajul Grant, tramvaiele vor circula alternativ în ambele sensuri pe firul de circulație dinspre Sos. Virtuții spre Str. Turda. STB SA va menține în continuare liniile navetă de autobuz 641 și 642 pentru preluarea călătorilor și, în plus, va înființa o nouă linie navetă de autobuze, 643, care va funcționa între terminalele "Ghencea" și "Lujerului", pe Bd. Ghencea, Str. Brașov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecția cu Bd. Iuliu Maniu. Pe acest traseu autobuzele vor opri comun cu cele ale liniei 641, precum și în stațiile terminale "Lujerului" amplasate pe Str. Lujerului înainte și după rond.

"Din simulările efectuate pe computer de STB SA, în condițiile de mai sus, intervalul de succedare între două tramvaie consecutive va fi de 3-4 minute la orele de vârf, față de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei", susține directorul general al STB SA, Andrei Creci.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvaiul 41
stb