STB amână suspendarea liniei de tramvai 41, din cauza condițiilor meteo nefavorabile

STB amână suspendarea liniei de tramvai 41, din cauza condițiilor meteo nefavorabile
scris 13 oct 2020

UPDATE Societatea de Transport București (STB) amână suspendarea liniei de tramvai 41, programată inițial să înceapă miercuri, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, au declarat marți reprezentanții STB, precizând că vor reveni ulterior cu un comunicat de presă.

Potrivit surselor citate, suspendarea va avea loc în funcție de condițiile meteo.

Știrea inițială - Linia 41 de tramvai va fi suspendată în perioada 14-18 octombrie și va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641, în vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou, potrivit unor anunțuri afișate pe ușile tramvaielor.

Reprezentanții Societății de Transport București (STB) nu au făcut un anunț oficial în acest sens, scrie Agerpres.

CEO-ul British Airways a demisionat. Compania pregătește concedieri masive CITEȘTE ȘI CEO-ul British Airways a demisionat. Compania pregătește concedieri masive

"În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeași perioadă, pentru preluarea călătorilor se înființează linia navetă 641 de autobuze care va funcționa între Piața Presei și Ghencea, pe Bulevardul Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângași, Șoseaua Virtuții, Pasajul Lujerului, str. Brașov, Bd. Ghencea", se arată în anunțul afișat.

Pe Bulevardele Mărăști și Mareșal Alexandru Averescu autobuzele acestei linii vor circula pe linia de tramvai și vor efectua stațiile la peroane.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvaiul 41
m5