Stellantis, acord cu Uber în Franța, pentru electrificarea flotei, cu acces la un segment de zeci de mii de clienți potențiali

Stellantis, acord cu Uber în Franța, pentru electrificarea flotei, cu acces la un segment de zeci de mii de clienți potențiali
scris 30 sep 2022

Divizia de mobilitate a Stellantis, Free2move, a înceiat un acord cu Uber Franța, pentru electrificarea până la 50% a flotei de mașini în următorii trei ani. Acordul deschide un potențial enorm de vânzare a vehiculelor electrice către șoferii Uber.

Toată gama de automobile electrice disponibilă în acest moment în oferta Stellantis va sta la dispoziție șoferilor Uber din Franța pentru a-și înlocui mașinile de transport persoane cu unele propulsate de baterii. Stellantis și Uber, alături de divizia de mobilitate Free2Move, au ajuns la un acord care stabilește facilitățile de achiziție pentru modelele e2008, ë-C4, Mokka-e, Zafira-e, e -SpaceTourer, e-Traveller, e-Rifter, e-Berlingo, Combo-e Life, Vivaro-e. Mașinile vor fi oferite prin leasing, închiriere pe termen lung (leasing operațional) sau prin abonament lunar. Înțelegerea prevede și o variantă de schimb a mașinilor diesel cu cele electrice.

Laureline Serieys, Director General Uber Franța, explică: „Free2move a reușit să dezvolte o ofertă adaptată nevoilor șoferilor atât în ​​ceea ce privește formulele de închiriere, cât și accesul la vehicule cu autonomie lungă și design adaptat. Suntem încântați de acest parteneriat, care ne întărește capacitatea de a ne atinge obiectivul de 50% vehicule electrice până în 2025”.

Printre beneficiile de care se vor bucura șoferii Uber din Franța se numără opțiunile de schimb pentru mașinile vechi contra mașini electrice, acces la prețuri preferențiale, o contribuție a Uber la finanțare, care se deduce din prețul plătit, plus asistență și consiliere la achiziție.

Noile Spring și Jogger, cu noul logo, vor fi livrate abia anul viitor și mai scumpe. Noile prețuri ale mașinilor Dacia în România CITEȘTE ȘI Noile Spring și Jogger, cu noul logo, vor fi livrate abia anul viitor și mai scumpe. Noile prețuri ale mașinilor Dacia în România

Mărcile Stellantis care au în gamă automobile electrice vor avea la rândul lor o oportunitate foarte mare pe un segment important de clienți, deoarece Uber Franța are în acest moment peste 30.000 de șoferi înscriși pe platformă.

Stellantis este în acest moment lider în Europa, după numărul de modele disponibile cu propulsie 100% electrică, fiind în același timp în competiție cu VW la numărul de mașini electrice vândute.

viewscnt
Afla mai multe despre
stellantis
masini electrice stellantis
uber
flota electrica