Stellantis semnează un parteneriat strategic cu Foxconn, furnizorul iPhone

Stellantis semnează un parteneriat strategic cu Foxconn, furnizorul iPhone
scris 18 mai 2021

Stellantis, compania auto formată prin fuziunea PSA și FCA, a anunțat un parteneriat strategic pe care îl va semna cu Foxconn, partener și furnizor pentru Apple, pentru toate produsele iPhone.

Marți, 18 mai, Stellantis va semna „un parteneriat strategic” cu Hon Hai Precision Industry (Foxconn) împreună cu filiala sa FIH Mobile Ltd. Toate detaliile acestui parteneriat vor fi anunțate mâine, în cadrul unei conferințe de presă comune, la care vor participa Carlos Tavares, CEO Stellantis, și Young Liu, președinte Foxconn, precum și Yves Bonnefont, Chief Software Officer al Stellantis și Calvin Chih, CEO FIH.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Cel mai probabil, parteneriatul va urmări furnizarea de echipamente de comunicații și multimedia pentru automobilele produse de cele 14 mărci ale Stellantis.

viewscnt
Afla mai multe despre
stellantis iphone
foxconn partenriat stellantis