Strabag a câștigat contractul pentru realizarea lotului Târgu Mureș-Ungheni, estimat la 49 milioane euro

Strabag a câștigat contractul pentru realizarea lotului Târgu Mureș-Ungheni, estimat la 49 milioane euro
scris 15 nov 2017

Firma de construcții Strabag a câștigat contractul pentru realizarea lotului Târgu Mureș-Ungheni, parte din autostrada Brașov-Oradea, contractul fiind estimat la 228,6 milioane lei (49,3 milioane euro), a anunțat miercuri Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Strabag a câștigat contractul "Realizarea Autostrăzii Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureș - Ungheni și Drum de legătură - relicitare", ce are ca obiect realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureș – Ungheni, drum de legătură cu o lungime de 9,2 km, scrie News.ro.

Statul român a preluat Vila Florica. Ministerul Culturii a semnat contractul de vânzare-cumpărare CITEȘTE ȘI Statul român a preluat Vila Florica. Ministerul Culturii a semnat contractul de vânzare-cumpărare

Perioada de execuție a lucrărilor este de 18 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 108 luni, potrivit CNAIR.

Autostrada Brașov-Oradea face parte din autostrada A3, București-Borș, care va face legătura între Capitală și frontiera cu Ungaria.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
strabag
targu mures
ungheni