Strabag a câștigat contractul pentru realizarea lotului Târgu Mureș-Ungheni, estimat la 49 milioane euro

Strabag a câștigat contractul pentru realizarea lotului Târgu Mureș-Ungheni, estimat la 49 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2017

Firma de construcții Strabag a câștigat contractul pentru realizarea lotului Târgu Mureș-Ungheni, parte din autostrada Brașov-Oradea, contractul fiind estimat la 228,6 milioane lei (49,3 milioane euro), a anunțat miercuri Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Strabag a câștigat contractul "Realizarea Autostrăzii Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureș - Ungheni și Drum de legătură - relicitare", ce are ca obiect realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureș – Ungheni, drum de legătură cu o lungime de 9,2 km, scrie News.ro.

Statul român a preluat Vila Florica. Ministerul Culturii a semnat contractul de vânzare-cumpărare CITEȘTE ȘI Statul român a preluat Vila Florica. Ministerul Culturii a semnat contractul de vânzare-cumpărare

Perioada de execuție a lucrărilor este de 18 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 108 luni, potrivit CNAIR.

Autostrada Brașov-Oradea face parte din autostrada A3, București-Borș, care va face legătura între Capitală și frontiera cu Ungaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
strabag
targu mures
ungheni