TAROM intră în cel de-al 70-lea an de la înființare. Promoție cu premii pentru pasageri

TAROM intră în cel de-al 70-lea an de la înființare. Promoție cu premii pentru pasageri
scris 18 sep 2023

Compania TAROM deschide anul cu numărul 70 de la înființare cu o promoție dedicată pasagerilor săi. În următoarele 6 zile, fiecare cel de-al 69-lea bilet achiziționat de la TAROM este câștigător și le aduce pasagerilor o reducere de 69% din tariful achitat. Câștigătorii pot folosi suma pentru următoarea călătorie cu TAROM, pe orice destinație. Oferta este disponibilă exclusiv pe site-ul www.tarom.ro și se supune unor termene și condiții. 

"La noi timpul nu trece, dar nici nu stă pe loc. La TAROM timpul zboară!"

"Mesajul pe care dorim să îl transmitem astăzi, la intrarea în cel de-al 70-lea an de la înființarea TAROM este mai puțin despre noi și mai mult despre pasagerii noștri cărora le datorăm fiecare pagină din istoria companiei. De aceea ne străduim să le oferim servicii impecabile, promoții atractive și întotdeauna un zbor sigur și confortabil la bordul aeronavelor noastre. Pasagerii noștri ne dau aripi", a declarat Monica Cramer, director comercial TAROM.

Promoția aniversară TAROM se întinde pe 6 zile începând de pe 18 septembrie, timp în care pasagerii noștri pot câștiga o reducere valorică de 69% la tariful curent al biletului. Reducerea se aplică prin emiterea automată a unui voucher pentru fiecare cel de-al 69-lea bilet achiziționat de pe site-ul www.tarom.ro

Astăzi aniversăm 69 de ani de la înființarea TAROM. În 1954, TAROM și-a câștigat independența și a trecut exclusiv în administrarea Guvernului României. A urmat o istorie, cât o viață și călătoria merge mai departe. Compania Națională TAROM le mulțumește tuturor celor care, cu fiecare zbor, au ales să fie alături de noi. Încrederea dumneavoastră ne dă aripi! 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete de avion