Tarom renunță intempestiv la cursele Constanța - Chișinău, pregătite să înceapă în iulie

Tarom renunță intempestiv la cursele Constanța - Chișinău, pregătite să înceapă în iulie
scris 13 iun 2018

Compania națională aeriană Tarom a renunțat, cel puțin deocamdată, la ideea de a opera curse pe linia Constanța – Chișinău, programate să înceapă în luna iulie.

Directorul aeroportului, Bogdan Artagea, a transmis miercuri, că ruta Constanța – Chișinău – Constanța, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către Tarom.

El a precizat că aeroportul continuă colaborarea cu reprezentanții Tarom pentru dezvoltarea rutei Satu Mare – Constanța – Satu Mare, cu începere din 3 iulie.

FOTO Zăpadă pe Transfăgărășan – drumarii lucrează în continuare pentru eliberarea drumului CITEȘTE ȘI FOTO Zăpadă pe Transfăgărășan – drumarii lucrează în continuare pentru eliberarea drumului

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu sunt operate zboruri către Istanbul și Londra, iar din vară vor fi curse către Bruxelles, Milano, Paris, Tallin, Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea.

În luna mai, directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a anunțat că Tarom revine în județul Constanța, urmând ca din vară să aibă o cursă către Chișinău. El a spus atunci că vor fi cel puțin trei frecvențe pe săptămână, cursa urmând să fie operațională doar pe timpul sezonului estival. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
constanta
chisinau