Tarom va avea o cursă către Chișinău de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, disponibilă doar pe timpul verii

Tarom va avea o cursă către Chișinău de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, disponibilă doar pe timpul verii
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2018

Directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a anunțat că Tarom revine în județul Constanța urmând ca din vară să aibă o cursă către Chișinău. El a spus că vor fi cel puțin trei frecvențe pe săptămână, cursa urmând să fie operațională doar pe timpul sezonului estival. Deocamdată nu a fost stabilit prețul biletului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bogdan Artagea a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că au fost tratative îndelungate cu Tarom, iar în cele din urmă s-a convenit asupra Chișinăului, scrie News.ro.

“Tarom revine la Kogălniceanu cu un zbor extern, este vorba despre Chișinău. Au fost tratative îndelungate pentru mai multe destinații, am reușit totuși Chișinăul. Începe cu 1 iulie, vor fi minim trei frecvențe pe săptămână. (...) Sper să crească această rută și să avem Taromul definitiv aici. Este compania cea mai mare din România, este compania statului, noi suntem un aeroport de stat, era păcat ca Taromul să nu opereze pe Constanța”, a afirmat directorul aeroportului.

FOTO BMW a prezentat noul supercar M5 Competition, care devine cel mai rapid BMW al momentului CITEȘTE ȘI FOTO BMW a prezentat noul supercar M5 Competition, care devine cel mai rapid BMW al momentului

El a spus că, deocamdată, nu a fost stabilit prețul biletului, cursa respectivă urmând să fie operațională doar pe timpul verii.

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu sunt zboruri către Istanbul și Londra, urmând ca din vară să revină cursele către Bruxelles, Milano, Paris, Cluj, Timișoara și Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
constanta
chisinau