Tarom suplimentează frecvența pe ruta București - Baia Mare

Tarom suplimentează frecvența pe ruta București - Baia Mare
scris 9 apr 2019

Compania Tarom va suplimenta din 19 aprilie frecvența pe ruta București - Baia Mare, această cursă urmând să fie efectuată în zilele de vineri, a anunțat, marți, operatorul aerian național.

"În urma analizei de piață efectuate și totodată pentru a veni în sprijinul cererilor tot mai numeroase în privința suplimentării cu o nouă frecvență pe această rută, Tarom a decis introducerea celei de-a șasea frecvențe cu destinația Baia Mare începând cu data de 19 Aprilie 2019, când va avea loc primul zbor", precizează Tarom.

Astfel, în intervalul 19 aprilie 2019 - 25 octombrie 2019, această cursă urmează a fi efectuată în zilele de vineri și va avea următorul program, afișat conform orei locale: București - Baia Mare (RO 617), decolare la orele 14:40 aterizare la orele 16:05 și Baia Mare - București (RO 618), decolare la orele 16:30 aterizare la orele 17:50, scrie Agerpres.

Londra a introdus o nouă taxă de poluare, pentru motoare pe benzină sub euro 4 și diesel sub euro 6 CITEȘTE ȘI Londra a introdus o nouă taxă de poluare, pentru motoare pe benzină sub euro 4 și diesel sub euro 6

Pentru un zbor dus-întors pe ruta București - Baia Mare, prețurile pornesc de la 69 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bucurești - baia mare