VIDEO Carlos Ghosn - mesaj video acuzator: „Despre oameni care au jucat murdar”

 VIDEO Carlos Ghosn - mesaj video acuzator: „Despre oameni care au jucat murdar”
scris 9 apr 2019

Carlos Ghosn și-a înregistrat un mesaj video, pentru a-și anunța argumentele cu care se apără și, în același timp, pentru a-i acuza pe actualii șefi ai Nissan. Mesajul a fost înregistrat chiar înainte de a fi rearestat pentru o nouă acuzație.

Carlos Ghosn îi acuză pe șefii Nissan că l-au înjunghiat pe la spate și spune că situația actuală a companiei se înrăutățește, el fiind îngrijorat de lipsa de viziune a șefilor actuali. El mai susține că doar teama de a-și pierde puterea i-a determinat pe aceștia să comploteze împotriva lui.

BMW își modifică țintele financiare și pune deoparte provizioane uriașe, de 1 miliard de euro, pentru a plăti amenda UE, dar va contesta decizia CITEȘTE ȘI BMW își modifică țintele financiare și pune deoparte provizioane uriașe, de 1 miliard de euro, pentru a plăti amenda UE, dar va contesta decizia

Filmul, cu o lungime de 7 minute, a fost publicat de avocații lui Ghosn la Clubul Corespondenților Străini din Tokyo.

 

Avocații susțin că filmul a fost înregistrat pe 3 aprilie, cu o zi înainte de arestare.

 

„Vorbesc despre oameni care au jucat cu adevărat un joc foarte murdar”, mai spune Ghosn în imaginile filmate în Tokyo. El mai spune că este îngrijorat „deoarece este evident că performanța Nissan este în declin” și că „nu cred că aici există o viziune pentru ca alianța să fie construită”.

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan
video carlos ghosn
renault
arestare ghosn
allianta renault nissan mitsubishi