Tesla nu va lansa o variantă nouă a vehiculului Model Y anul acesta

Tesla nu va lansa o variantă nouă a vehiculului Model Y anul acesta
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2024

Tesla nu va lansa o variantă nouă a vehiculului Model Y anul acesta, potrivit directorului general Elon Musk, într-o postare pe platforma de socializare X, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”Nu va apărea niciun ”refresh” al Model Y anul acesta”, a spus Musk, adăugând că Tesla își îmbunătățește continuu mașinile, ”deci chiar și o mașină care este cu 6 luni mai nouă va fi puțin mai bună”, scrie News.ro

Elvețienii au votat pentru un sistem de electricitate bazat pe energie regenerabilă CITEȘTE ȘI Elvețienii au votat pentru un sistem de electricitate bazat pe energie regenerabilă

Tesla a întârziat să-și reîmprospăteze modelele vechi, deoarece ratele ridicate ale dobânzilor au diminuat apetitul consumatorilor pentru produsele mari, în timp ce rivalii din China, cea mai mare piață auto din lume, lansează modele mai ieftine.

Livrările globale de vehicule ale producătorului auto au scăzut în primul trimestru pentru prima dată în aproape patru ani.

Anul trecut, Reuters a relatat că Tesla pregătește o reorganizare a producției vehiculelor Model Y, cu scopul de a începe producția în 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model y