Timpi de așteptare record pentru camioane la vămile din România: 960 de minute pentru ieșirea spre Ucraina, la Siret, 700 de minute la intrarea prin Negru Vodă

Timpi de așteptare record pentru camioane la vămile din România: 960 de minute pentru ieșirea spre Ucraina, la Siret, 700 de minute la intrarea prin Negru Vodă
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2023

Șoferii de camion sunt nevoiși să aștepte până la 16 ore pentru a ieși din țară către Ucraina, pe la punctul de trecere a frontierei de la Siret. Și pe sensul de intrare sunt puncte de trecere a frontierei foarte aglomerate, la Negru Vodă camioanele așteptând peste 11 ore pentru efectuarea formalităților vamale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este duminică, cel de la Siret, la granița cu Ucraina. Conform aplicației online a Poliției de Frontieră, camioanele care ies din țară așteaptă 960 de minute pentru ieșire din țară, fiind deschise două artere rutiere, relatează News.ro.

Aglomerație la ieșire din România, pentru camioane, este și la Galați, unde timpul de așteptare este de 320 de minute, situație explicată prin „număr foarte mare de mijloace de transport marfă prezentate la control pe sensul de ieșire din țară și timp ridicat de control în Republica Moldova și Ucraina”; conform Poliției de Frontieră. Tot 320 de minute așteaptă camioanele pentru ieșirea din țară pe la Isaccea.

Grindeanu, despre TAROM: În niciun caz nu intră în faliment. Prețurile călătoriei sunt mari și nu se reflectă în condițiile călătoriei, de multe ori CITEȘTE ȘI Grindeanu, despre TAROM: În niciun caz nu intră în faliment. Prețurile călătoriei sunt mari și nu se reflectă în condițiile călătoriei, de multe ori

La intrarea în țară, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei pentru camioane este cel de la Negru Vodă, unde timpul de așteptare este de 700 de minute.

Șoferii de autoturisme au mult mai puțin de așteptat, la toate punctele de tranzit de la frontieră. Duminică după amiază, cel mai aglomerat este punctul de trecere a frontierei de la Nădlac II, unde timpul de așteptare pentru șoferii care ies din țară este de o oră. La Nădlac II sunt deschise șapte artere pe sensul de ieșire și cinci pentru intrarea în România, conform aplicației online a Poliției de Frontieră.

viewscnt
Afla mai multe despre
camioane
vama
granita ucraina
cozi