Toyota va extinde dezvoltarea tehnologiei de automobile hibride în următorii cinci ani, pentru reducerea emisiilor

Toyota va extinde dezvoltarea tehnologiei de automobile hibride în următorii cinci ani, pentru reducerea emisiilor
scris 6 dec 2016

Toyota Motor va extinde dezvoltarea tehnologiei de automobile hibride, în următorii cinci ani, pentru accelerarea introducerii de motoare cu un nivel scăzut al emisiilor, în condițiile standardelor mai stricte referitoare la noxe în întreaga lume, transmite Reuters.

Statele Unite, China și alte țări au introdus reglementări mai stricte, care cer producătorilor să fabrice automobile mai prietenoase cu mediul, în anii următori., scrie News.ro

În afară de îmbunătățirea eficienței sistemelor hibride și a motoarelor pe benzină, Toyota intensifică dezvoltarea de automobile integral electrice cu autonomie mai mare, ceea ce reprezintă o îndepărtare față de strategia de promovare a tehnologiei pe bază de hidrogen pentru vehicule cu emisii zero.

Toyota urmează să crească numărul de angajați ai echipei de dezvoltare a tehnologiei hibride cu 30% până în 2021.

Wizz Air a transportat în România 4 milioane de pasageri în primele 9 luni, consolidându-și statutul de lider al pieței CITEȘTE ȘI Wizz Air a transportat în România 4 milioane de pasageri în primele 9 luni, consolidându-și statutul de lider al pieței

În 2021, cel puțin 60% din vehiculele Toyota vândute în Japonia, Statele Unite, Europa și China vor fi dotate cu noi componente ale motoarelor, care vor reduce emisiile de dioxid de carbon cu cel puțin 15%, față de cele comercializate în 2015, potrivit producătorului auto japonez.

Toyota s-a angajat să reducă în medie emisiile de dioxid de carbon ale vehiculelor produse cu circa 90% până în 2050.

Producătorul auto japonez investește masiv în alternative la motoarele convenționale și consideră că motoarele pe benzină și sistemele hibride vor juca un rol important, pe termen mediu, având în vedere că va dura ceva timp până când automobilele electrice vor deveni o prezență obișnuită pe drumurile publice.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
toyota