Trafic aerian de aproape 10,51 milioane de pasageri pe aeroporturile bucureștene la 9 luni, în creștere cu 7,57%

Trafic aerian de aproape 10,51 milioane de pasageri pe aeroporturile bucureștene la 9 luni, în creștere cu 7,57%
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2018

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a raportat, în primele nouă luni ale anului, un trafic aerian de aproape 10,51 milioane de pasageri, în creștere cu 7,57% raportat la perioada similară a anului precedent, când s-au consemnat 9,77 milioane de pasageri, cei mai mulți fiind înregistrați în luna august, respectiv 1,43 milioane, potrivit statisticilor CNAB, citate de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Și numărul mișcărilor de aeronave (aterizări și decolări) a urcat în perioada ianuarie - septembrie 2018 pe cele două aeroporturi internaționale bucureștene - Henri Coandă (Otopeni) și Aurel Vlaicu (Băneasa) - ajungând la un total de 104.538, mai mare cu 5,90% față de cel înregistrat în 2017, în intervalul de timp similar.

Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei CITEȘTE ȘI Dezvăluire Bloomberg: Arabia Saudită controlează peste 10% din acțiunile Uber. Un apropiat al prințului moștenitor Mohammed bin Salman este în board-ul companiei

În privința pasagerilor, vârful de trafic s-a înregistrat în luna august, când aeroporturile Capitalei au înregistrat 1,43 milioane de pasageri, cu 7,87% mai mulți comparativ cu august 2017 (1,32 milioane de pasageri). Din punct de vedere al procentajului, cea mai mare creștere a numărului de pasageri s-a consemnat în luna aprilie, când în București au ajuns 1,14 milioane de pasageri, cu 9,05% mai mulți decât în aprilie 2017 (1,05 milioane).

viewscnt
Afla mai multe despre
compania națională aeroporturi bucurești
cnab
aeroportul otopeni
aeroportul baneasa
trafic pasageri aeroporturi