Tesla este investigată în SUA pentru estimările privind producția de automobile M3 din 2017

Tesla este investigată în SUA pentru estimările privind producția de automobile M3 din 2017
scris 3 nov 2018

Tesla a anunțat vineri că a fost citată de Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare (SEC) în legătură cu estimările referitoare la producția de automobile M3 în 2017, care nu au fost îndeplinite, transmite Reuters, preluată de News.ro.

SEC a emis citații legate de ”unele previziuni care au fost făcute pentru producția de M3 în 2017 și alte declarații referitoare la producția de M3”, a anunțat Tesla vineri, în declarația trimestrială depusă la autoritățile de reglementare. Citațiile obligă companiile să pună la dispoziția autorităților documentele solicitate de agenție.

SEC a emis citații și în legătură cu declarațiile directorului general Elon Musk referitoare la intenția sa de a retrage Tesla de la bursă.

RAPORT Site-urile din domeniul educației au înregistrat o creștere a atacurilor informatice CITEȘTE ȘI RAPORT Site-urile din domeniul educației au înregistrat o creștere a atacurilor informatice

Atât SEC cât și Departamentul de Justiție cercetează dacă Tesla a indus în eroare investitorii în legătură cu afecerile companiei.

”După știința noastră, nicio agenție guvernamentală, în nicio investigație în curs, nu a ajuns la concluzia că ar fi avut loc vreo ilegalitate”, subliniază declarația depusă de Tesla.

Reprezentanții SEC au refuzat să comenteze.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
investigatie
m3
elon musk
sec