Trafic restricționat duminică în Capitală, în zona Băneasa. Restricțiile sunt impuse între orele 07:00 - 13:30

Trafic restricționat duminică în Capitală, în zona Băneasa. Restricțiile sunt impuse între orele 07:00 - 13:30
scris 29 apr 2018

Traficul rutier pe tronsonul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor și Aleea Padina va fi restricționat, duminică, în Capitală, între orele 07,00 – 13,30, pentru desfășurarea competiției sportive “Băneasa Forest Run”.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, programul competițieiva avea următorul program: între orele 08,00 - 09,30 participanții se vor aduna pe porțiunea cuprinsă între Academia de Poliție și Aleea Padina, între 09,30 - 13,30 va avea loc alergarea pe aleile din Pădurea Băneasa, iar în intervalul orar 13,30 - 14,30 va fi organizată festivitatea de premiere.

Schimbare pregătită: Perioada în care amenzile, precum cele de circulație, pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare CITEȘTE ȘI Schimbare pregătită: Perioada în care amenzile, precum cele de circulație, pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare

Prin urmare, nu este exclus ca traficul să se desfășoarea cu dificultate în zonă chiar și în a doua parte a zilei.

 

”Conducătorii de autovehicule sunt rugați să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri”, recomandă Brigada Rutieră București.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
trafic
restrictii
baneasa
bucuresti
competitie
politie
rutiera