Traficul rutier pe Valea Prahovei, ironizat pe internet

Traficul rutier pe Valea Prahovei, ironizat pe internet
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2023

Șoferii care au vrut să tranziteze, vineri seară, Valea Prahovei au aflat de la aplicațiile GPS folosite că un drum de 300 de kilometri putea fi parcurs în peste opt ore. Constatarea a dus la un val de ironii pe internet, unde unii dintre utilizatorii rețelelor de socializare au reacționat: ”Dacă nu mă întorceam de la Predeal, ajungeam în martie / Când aude chinezul câte ore stăm în trafic zice: wow țara voastră e mai mare decât China!”. Alții au recomandat rute ocolitoare sau autostrada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Un internaut a postat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o fotografie în care aplicația GPS a mașinii sale îi arăta că drumul de la Sibiu la Ploiești, pe o distanță de puțin peste 300 de kilometri, putea fi parcurs într-un timp de peste opt ore, relatează News.ro.

Fotografia a provocat reacțiile utilizatorilor rețelelor de socializare.

Avertisment asupra mesajelor capcană trimise în numele unor companii CITEȘTE ȘI Avertisment asupra mesajelor capcană trimise în numele unor companii

Astfel, un alt internaut a scris că, pentru un drum de 112 de kilometri, de la Ploiești la Bran, în județul Brașov, este nevoie de opt ore.

Utilizatorii rețelei de socializare au ironizat situația.

”Dacă nu mă întorceam de la Predeal, ajungeam în martie”, a scris un șofer, în timp ce altul a ironizat și el ceea ce se întâmplă: ”Când aude chinezul câte ore stăm în trafic zice: wow țara voastră e mai mare ca China!”.

Un alt internaut a remarcat: „Erai în Dubai în opt ore și nu era nici frig”.

Alții au recomandat rute ”ocolitoare”: ”Mai bine mergeai pe Valea Oltului – Pitești – Târgoviște”, în timp ce altul a recomandat autostrada.

Drumul Național 1 a fost blocat, timp de mai multe ore, pe Valea Prahovei, în urma căderilor masive de zăpadă.

La Sinaia, centrul orașului a fost închis traficului auto pentru a permite intervenția mașinilor de deszăpezire. Ulterior, atât circulația în centru cât și cea pe centura stațiunii au fost blocate.

Sâmbătă, aplicațiile GPS arată că, de la Ploiești la Brașov, un drum de sub 120 de kilometri poate fi parcurs în peste două ore.

viewscnt
Afla mai multe despre
valea prahovei
trafic
glume