Trei drumuri naționale, în continuare închise din cauza vremii. Restricții de tonaj în zone cu zăpadă și viscol

Trei drumuri naționale, în continuare închise din cauza vremii. Restricții de tonaj în zone cu zăpadă și viscol
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2023

Centrul Infotrafic anunță că, duminică, trei dumuri naționale sunt în continuare închise din cauza vremii și sunt impuse restricții de tonaj pe câteva sectoare de drum.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

La ora 15.00, potrivit Centrului Infotrafic, citat de News.ro sunt închise următoarele drumuri:

1.     DN23 Brăila – Olăneasca, jud. Brăila.

2.     DN 23B Măicănești – Ciorăști, județul Vrancea;

3.     DN 24D Băleni – Tulucești, județul Galați.

SRI și-a cumpărat elicoptere multifuncționale. Competiție între franco-români și italieni. Amenințări anterioare pentru lipsa de comenzi CITEȘTE ȘI SRI și-a cumpărat elicoptere multifuncționale. Competiție între franco-români și italieni. Amenințări anterioare pentru lipsa de comenzi

DRUMURI NAȚIONALE CU TRAFIC RESTRICȚIONAT (auto cu masa mai mare de 3,5 tone): 

- DN 22 Râmnicu Sărat – Băile(județul Buzău) – Brăila(jud. Brăila).

DRUMURI NAȚIONALE CU TRAFIC RESTRICȚIONAT (auto cu masa mai mare de 7,5 tone)

- în județul Galați, pe următoarele drumuri naționale: DN 24D(Băleni – limită cu Județul Vaslui), DN 25( Hanu Conachi –Șendreni).

”Înainte de a pleca la drum, informați-vă cu privire la condițiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasați și echipați-vă mașina corespunzător, cu anvelopele de iarnă! Sporiți atenția la intrările și ieșirile de pe poduri sau la încrucișările cu autovehiculele cu gabarit mare și evitați oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe”, a transmis Centrul Infotrafic.

Polițitii transmis, de asemenea, că în situația în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauzaploii / ceții / lapoviței / ninsorii, folosirea luminilor de către toți conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

”Curățați farurile și blocurile de semnalizare și folosiți corespunzător instalația de ventilație – climatizare”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

viewscnt
Afla mai multe despre
zapada
drumuri inchise
auto