Turcii câștigă unul dintre cele mai importante drumuri din România

Turcii câștigă unul dintre cele mai importante drumuri din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2023

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

CNAIR anunță că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru contractul de proiectare și execuție "Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, Sector 2".

”Joi, 25.05.2023, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertei depuse, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului de proiectare și execuție «Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi" Sector 2: Târgoviște – Sinaia km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi de circulație»”, anunță CNAIR.

Flux rapid pentru posesorii de pașapoarte biometrice la Aeroportul Henri Coandă CITEȘTE ȘI Flux rapid pentru posesorii de pașapoarte biometrice la Aeroportul Henri Coandă

Potrivit documentului, ofertantul desemnat câstigator este Asocierea Esta İnșaat Sanayi Lojistik Ve Diș Ticaret Anonim Șirketi (lider) – Gün Al Madencilik İnaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Șirketi, cu prețul de 1.158.166.094,50 de lei, fără TVA, scrie News.ro.

Durata contractului este de 48 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

”Proiectul are ca scop realizarea unor sectoare de drum omogene prin modernizarea DN71 pe sectorul Târgoviște – Sinaia (km. 51+041 – km. 109+905) în vederea asigurării infrastructurii de bază necesară cererii de transport în creștere, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier”, anunță CNAIR.

Traseul începe de la ieșirea de nord a municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni, Sinaia și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Pietroșița și Moroieni, alternând cu zone de extravilan și se termină la intersecția cu DN1 în Sinaia la km. 120+400 al DN1.

În perioada imediat următoare, CNAIR va iniția demersurile necesare în vederea semnării contractului de lucrări.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
dn71