Uber lansează un nou instrument pentru pasageri și șoferi

Uber lansează un nou instrument pentru pasageri și șoferi
scris 14 nov 2019

Uber lansează RideCheck, o funcționalitate de siguranță prin care se asigură că șoferii parteneri și utilizatorii nu întâmpină dificultăți. Aceasta detectează neregularități ca posibile accidente sau opriri prea lungi, neprogramate.

Opțiunea RideCheck va fi lansată treptat pentru toți utilizatorii și șoferii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

GRAFICE Piața românească de bunuri de folosință îndelungată a atins 2,27 miliarde euro CITEȘTE ȘI GRAFICE Piața românească de bunuri de folosință îndelungată a atins 2,27 miliarde euro

Când RideCheck este activat, atât utilizatorul, cât și șoferul vor primi o notificare care îi va întreba dacă totul este în regulă. Aceștia pot notifica prin aplicație că nu s-a întâmplat nimic sau pot utiliza butonul de urgență pentru a semnala un accident.

Compania americană Uber, care le pune la dispoziție utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ taxiurilor prin intermediul unei aplicații mobile, a înregistrat în 2018 în România o cifră de afaceri de 7,44 milioane de lei, de la 6,99 milioane de lei în 2017, precum și un profit net de 707.158 lei, comparativ cu 435.554 lei în 2017.

La finele anului trecut, Uber Systems România SRL avea datorii de 1,43 milioane de lei și creanțe de 1,06 milioane de lei.

VIDEO&FOTO Dacia lansează noua versiune a modelului Logan Stepway. Ce preț are CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Dacia lansează noua versiune a modelului Logan Stepway. Ce preț are

Societatea a fost înmatriculată în iulie 2014. Asociații societății sunt Uber International Holding BV și Uber International BV, entități juridice înregistrate în Olanda.

Uber a fost înființată în anul 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă - cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton.

Din februarie 2015, Uber este prezent și în România, în București și, din 2016 și la Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
uber
ridecheck