Platforma digitală de leasing și management al spațiilor comerciale Bright Spaces primește o finanțare de 185.000 euro

Platforma digitală de leasing și management al spațiilor comerciale Bright Spaces primește o finanțare de 185.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2019

Bright Spaces, o soluție adresată domeniului property tech și dezvoltată de un startup românesc, a primit o finanțare de 185.000 euro pentru dezvoltare și implementare. Finanțarea a fost coordonată de compania Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, avându-i alături pe Growceanu Angel Investment și pe Ilinca Păun.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bright Spaces este o platformă digitală de leasing și management al spațiilor comerciale și urmează să fie lansată în primăvara anului viitor, pentru departamentele de leasing ale clădirilor cu spații de închiriat și companiilor care închiriază spațiile, cu servicii legate de istoricul de închiriere și fluxurile procesului: listare, ofertare, contractare, plată, management, business intelligence.

Cîțu: Deficitul bugetar la 10 luni este de 2,84%, peste ținta pentru tot anul. Poate ajunge peste 4%. Posibilă plângere penală: A fost metoda lui Al Capone! CITEȘTE ȘI Cîțu: Deficitul bugetar la 10 luni este de 2,84%, peste ținta pentru tot anul. Poate ajunge peste 4%. Posibilă plângere penală: A fost metoda lui Al Capone!

Sparking Capital, compania care a coordonat procesul de finanțare, este un fond cu capital de risc constituit din surse private. Fondul face investiții de tip pre-seed și seed în companii din segmentele property tech, marketplace, marketing tech, transformare digitală  și sustenabilitate.

Alături de Sparking Capital, Investiția în platforma Bright Spaces este susținută de partenerii Growceanu Angel Investment și Ilinca Păun, Business Angel. Growceanu reunește un grup de investitori tip business angel, activ în Timișoara și vestul României, cu focus pe zona startup-urilor high-tech. Investitorii Growceanu contribuie cu expertiza, network-ul și banii personali la dezvoltarea startup-urilor cu potențial mare de creștere.

Ilinca Păun este un investitor cu 18 ani de experiență în domeniul real estate. În prezent, Ilinca Păun este fondator și CEO la The Entrepreneurship Academy, facultate de business în parteneriat cu Team Academy Olanda și investitor Impact Hub.

viewscnt
Afla mai multe despre
bright spaces
platforma digitala de leasing