Uber va închiria scutere electrice

Uber va închiria scutere electrice
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 iul 2018

Uber va închiria pe viitor scutere prin aplicația sa, în urma unui parteneriat încheiat cu Lime.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Uber a încheiat un acord cu Lime, în urma căruia scuterele electrice ale acestora din urmă vor putea fi închiriate prin intermediul aplicației de ridesharing.

Lime primește o rundă de finanțare la care participă și Uber. Rundă este organizată de divizia de investiții de a celor de la Alphabet și va crește valoarea Lime la 1,1 miliarde de dolari.

Deși nu au fost puse la punct toate detaliile acordului dintre cele două companii, parte din acesta prevede ca Lime să fie promovată în aplicația Uber, iar logo-ul Uber să fie lipit pe scuterele Lime.

Codul Administrativ, adoptat de Parlament: Pensii speciale și privilegii pentru aleși. Noi reglementări la redevențe și terenuri CITEȘTE ȘI Codul Administrativ, adoptat de Parlament: Pensii speciale și privilegii pentru aleși. Noi reglementări la redevențe și terenuri

Nu este prima oară când Uber procedează astfel. Aceeași cale a fost urmată și cu compania de biciclete electrice Jump Bikes, pe care, în cele din urmă, Uber a achiziționat-o cu peste 100 de milioane de dolari.

Lime este un serviciu care permite închirierea scuterelor și lăsarea acestora pe marginea străzii după încheierea călătoriei. Faptul că acesta este deja disponibil în peste 70 de piețe din Statele Unite și Europa a contat probabil decisiv în alegerea Uber.

Scuterele electrice Lime sunt produse în China pe baza specificațiilor companiei americane.

În cele 18 luni de la înființare, Lime a atras investiții de 467 de milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
lime
scutere