Un avion al companiei Fly Dubai, cu 62 de de persoane la bord, s-a prăbușit în Rusia

Un avion al companiei Fly Dubai, cu 62 de de persoane la bord, s-a prăbușit în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2016

Un avion al companiei Fly Dubai, cu 62 de persoane la bord, s-a prăbușit, sâmbătă, la Rostov pe Don. Zborul FZ981 s-a prăbușit în apropiere de pista aeroportului Rostov pe Don, în timpul celei de-a doua încercări de aterizare în condiții de vreme nevaforabile. Toți cei 55 de pasageri și 7 membri ai echipajului și-au pierdut viața, după ce avionul a explodat în flăcări la 50-100 de metri de pistă, transmite Reuters și TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Potrivit informațiilor, erau 55 de pasageri la bord și 7 membri ai echipajului. Datele preliminare ne indică că avionul care zbura din Dubai s-a prăbușit în timp ce se apropia de pistă”, a precizat o sursă pentru TASS. scrie News.ro

Avionul, un model Boeing 737-800, s-a rupt în bucăți la doar câțiva metri de pista de aterizare în timpul celei de-a doua încercări.

Aeroportul din Dubai a publicat naționalitățile celor 55 de pasageri decedați în tragedia aviatică. Astfel, printre pasageri se numără 44 de ruși, 8 ucraineni, 2 indieni și un cetățean din Uzbekistan.

viewscnt
Afla mai multe despre
fly dubai
avion prabusit rusia