Pachetul salarial al șefului Ford a crescut anul trecut cu 17%, la 17,4 milioane de dolari

Pachetul salarial al șefului Ford a crescut anul trecut cu 17%, la 17,4 milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2016

Directorul general al Ford, Mark Fields, a câștigat anul trecut 17,4 milioane de dolari, reprezentând salariul, bonusul și opțiuni cu acțiuni pe termen lung, o creștere de 17% față de 2014, a informat vineri producătorul auto american, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mark Fields, în vârstă de 55 de ani, a preluat funcția de CEO la Ford la 1 iulie 2014.

Incluzând indemnizația specială și pensia, Fields a obținut anul trecut 18,6 milioane de dolari, în scădere față de 18,9 milioane de dolari în 2014.

2015 a fost primul an în care Mark Fields a fost integral la conducerea Ford, compania înregistrând un profit record după taxe, de 10,8 miliarde de dolari.

Președintele Bill Ford a obținut anul trecut 9,9 milioane de dolari, reprezentând salariul, bonusul și opțiuni cu acțiuni pe termen lung, cu 1,6% mai puțin de cât în 2014, se arată într-un document remis de Ford către U.S. Securities and Exchange Commission.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
mark fields