Una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău - un om de afaceri din Cluj, cu proiecte imobiliare; celălalt bărbat era din Constanța

Una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău - un om de afaceri din Cluj, cu proiecte imobiliare; celălalt bărbat era din Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2019

Una dintre victimele accidentului aviatic din județul Buzău este un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu, cu proiecte în domeniul imobiliar, în timp ce celălalt bărbat era din Constanța, Liviu Bucățică, fratele Corinei Martin, președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România. Ambii bărbați erau stabiliți la Râșnov..

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Surse din anchetă susțin că una dintre victimele accidentului aviatic de la Nehoiu ar fi omul de afaceri Mihai Covaciu, care ar fi derulat afaceri în domeniul imobiliar în Cluj-Napoca. Potrivit informațiilor postate pe pagina sa de Facebook, bărbatul se stabilise la Râșnov, scrie News.ro.

Washingtonul a suspendat toate zborurile între SUA și Venezuela CITEȘTE ȘI Washingtonul a suspendat toate zborurile între SUA și Venezuela

Aceleași surse susțin că cealaltă victimă ar fi Liviu Bucățică, și el stabilit la Râșnov, dar originar din Constanța. Acesta era fratele Corinei Martin, președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Identitatea celor doi nu a fost confirmată oficial de anchetatori până în acest moment.

Cazul va fi anchetat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Un avion de mici dimensiuni a căzut, miercuri, într-o zonă montană greu accesibilă din județul Buzău, iar două persoane au murit.

Primarul din Nehoiu, Ionuț Milea, spunea că asupra celor doui bărbați decedați ar fi fost găsite documente din care ar reieși că ar fi din Cluj-Napoca.

”E totul plin de fiare acolo, nu putem desluși mare lucru. Din documente, reiese că victimele ar fi din Cluj-Napoca. E o zonă greu accesibilă, am mers cu mașina, apoi pe jos vreo 40 de minute", a declarat primarul orașului Nehoiu.

Poliția Buzău a precizat că va veni cu detalii odată ce procurorul de caz va ajunge la locul accidentului.

Totodată, există informații că aparatul de zbor ar mai fi fost implicat într-un incident în urmă cu 3 ani, la Topoloveni, când pilotul s-ar fi salvat, dar și că avionul nu ar fi fost omologat să efectueze zboruri în spațiul aerian românesc.

În zona accidentului, a plouat torențial în ultimele ore și a bătut vântul cu putere, vremea fiind nefavorabilă încă din cursul zilei de marți.

viewscnt
Afla mai multe despre
accidentului aviatic buzau