Vânzările Tesla în China au atins un nivel record în luna martie

Vânzările Tesla în China au atins un nivel record în luna martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2020

Tesla a vândut în luna martie 10.160 de vehicule în China, realizând cele mai ridicate vânzările lunare ale companiei pe cea mai mare piață auto din lume, a anunțat joi Asociația pentru vehicule de Pasageri din China, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul american de vehicule electrice, care intenționează să construiască 150.000 de automobile Model 3 la fabrica sa de 2 miliarde de dolari din Shanghai, a furnizat circa 30% din mașinile electrice vândute în China, potrivit secretarului general al asociației, Cui Dongshu, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Și S&P a retrogradat Renault, proprietarul Dacia, la categoria \'\'junk\'\' - nerecomandat pentru investiții CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Și S&P a retrogradat Renault, proprietarul Dacia, la categoria ''junk'' - nerecomandat pentru investiții

Tesla a vândut în februarie 3.900 de automobile pe piața chineză, față de 2.630 de vehicule în ianuarie, arată datele asociației.

Pe ansamblul pieței chineze, vânzările de vehicule de pasageri au scăzut în martie cu 40,8% față de aceeași perioadă a anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
china