VIDEO A fost deschis traficul pe o centură pe care statul s-a chinuit 7 ani

VIDEO A fost deschis traficul pe o centură pe care statul s-a chinuit 7 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunță că a fost deschisă circulația pe Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci., el precizând că varianta Ocolitoare Tecuci are o lungime de 7 km. Finanțată prin POIM, construcția a costat 41,7 milioane lei (fără TVA).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”A fost deschisă circulația pe Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Traficul rutier de tranzit nu va mai traversa municipiul Tecuci, ceea ce va spori nivelul de siguranță și de confort al locuitorilor și va genera avantaje economice zonei. Varianta Ocolitoare Tecuci are o lungime de 7 km. Finanțată prin POIM, construcția a costat 41,7 milioane lei (fără TVA)”, spune Grindeanu.

VIDEO Carambol fără precedent în China, pe un pod CITEȘTE ȘI VIDEO Carambol fără precedent în China, pe un pod

”S-a deschis circulația pe Varianta de Ocolire Tecuci, în lungime de 6,945 km, ca urmare ca finalizării contractului început în anul 2021. Pe 16 aprilie 2021, CNAIR a semnat contractul pentru execuția lucrărilor cu Asocierea Mavgo Holding SRL (lider) - SC Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL - SC BDU Maxi Construct - Hydostroy AD”, precizează și CNAIR într-un comunicat.

Pe 20 mai 2021 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor, iar pe 21 mai 2021 a fost predat amplasamentul, scrie News.ro.

Centura de Ocolire Tecuci are o lungime de 6,945 km și se desprinde din DN24, traversează cu un pasaj superior DN24 și lina CF Mărășești - Tecuci la km 0+385,95, continuă în aliniament până la intersecția la nivel cu DJ252H la km 2+490, traversează cu pasaj superior linia CF Făurei - Tecuci la km 6+416,29 și se finalizeaza la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29), la intersecția cu DN25. Valoarea contractului a fost de 41.735.534,38 lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată prin POIM.

Lucrările au fost finalizate la un an și jumătate de când a fost semnat actualul contract de execuție, însă practic lucrările au început încă din 2015 și au fost sistate pe parcurs, conform Hotnews.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu
tecuci