VIDEO Autobuz cu pasageri, prins într-un crater format pe un drum dintr-un oraș din China

VIDEO Autobuz cu pasageri, prins într-un crater format pe un drum dintr-un oraș din China
scris 14 ian 2020

Un crater uriaș s-a format brusc pe un drum dintr-un mare oraș din China, înghițind un autobuz cu pasageri, a anunțat marți televiziunea publică CCTV, care a anunțat șase morți și 10 dispăruți în acest accident, relatează AFP.

Bitumul de pe o stradă foarte frecventată din Xining, capitala provinciei Qinghai (nord-vest) a cedat luni în jurul orei 17:30 (09:30 GMT), vehiculul fiind prins pe jumătate și provocând o explozie, a informat sursa citată.

VIDEO Airbus anunță că BelugaXL, cel mai nou model din portofoliul cargo, a devenit operațional, sporind capacitatea flotei CITEȘTE ȘI VIDEO Airbus anunță că BelugaXL, cel mai nou model din portofoliul cargo, a devenit operațional, sporind capacitatea flotei

O imagine difuzată de agenția de presă China News Service arată trecători panicați care ocoleau craterul format în fața unei stații de autobuz. Operațiunile de salvare continuă și o anchetă este în desfășurare pentru a determina cauza accidentului, a subliniat CCTV, precizând că alte16 persoane, rănite, sunt ''în stare stabilă'', scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
china
autobuz
crater