Cea mai mare navă iraniană de război s-a scufundat în urma unui incendiu

Cea mai mare navă iraniană de război s-a scufundat în urma unui incendiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2021

Cea mai mare navă a Marinei iraniene, Kharg, s-a scufundat în Golful Oman, în urma unui incendiu de origine neprecizată care a izbucnit la bord, potrivit agenției iraniene de presă Fars, care precizează că echipajul a fost salvat, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit televiziunii publice iraniene, incendiul a izbucnit miercuri, către ora locală 2.25 (0.55, ora României), în apropierea portului iranian Jask, unde nava iraniană de război efectua un exercițiu, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Operațiuni de salvare au durat timp de mai multe ore și au permis evacuarea întreguluiechipaj, potrivit televiaziunii publice.

”Toate eforturile în vederea salvării navei au eșuat, iar aceasta s-a sufundat”, scrie Fars.

În aprilie, Iranul anunța că una ditre navele sale, Saviz, a fost luată drept țintă la Marea Roșie.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Incidente se multiplică în regiune după ce președintele american Joe Biden îndreaptă Statele Unite către o revenire în Acordul de la Viena din 2015 în dosarul nuclear iranian, din care Donald Trump a scos țara în mai 2018.

Israelul consideră că programul nuclear iranian constituie o amenințare la adresa existenței sale, iar Iranul nu recunoaște existanța Israelului ca stat.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
kharg
iran
nava