VIDEO & FOTO Mitsubishi a prezentat în premieră mondială noua generație a SUV-ului Outlander

VIDEO & FOTO Mitsubishi a prezentat în premieră mondială noua generație a SUV-ului Outlander
scris 18 feb 2021

Noul Mitsubishi Oulander, un automobil așteptat de clienți pe toate piețele lumii, a fost prezentat de compania japoneză, în cadrul unui eveniment transmis de Amazon Live.

Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat CITEȘTE ȘI Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat

SUA este prima piață pe care noua generație Mitsubishi Outlander va intra, la scurt timp după premiera mondială, iar constructorul spune că alte piețe vor urma, în acest an. Chiar și așa, nu au fost oferite prea multe detalii despre viitorul acestui model, atât de așteptat, în Europa, unde Mitsubishi are planuri destul de limitate, ca urmare a înțelegerii dintre partenerii Alianței Renault Nissan Mitsubishi.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Noul Mitsubishi vine cu un design complet nou, dar care păstrează cele câteva elemente care l-au consacrat: ornamentele cromate din zona blocurilor optice, sub formă de seceră *Dynamic Shield), proporțiile geometrice, cu linii drepte, și ansamblul masiv, care transmite forță și eleganță deopotrivă. Noul Outlander are la bază filosofia I-Fu-Do-Do (autentic și maiestuos, în limba japoneză).

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

„Noul Outlander a fost fabricat sub forma unui SUV fiabil cu un stil, performanță pe șosea și senzație de calitate semnificativ îmbunătățite pentru a satisface nevoile clienților care vor să-și extindă orizonturile și să accepte provocări de orice fel”, a declarat Takao Kato, CEO Mitusbishi Motors. „Odaăt cu lansarea noului Otulander, ne vom extinde vânzările în America de Nord și apoi vom ținti o creștere la nivel global”.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

A patra generație Outlander beneficiază de un motor de 2.5 litri actualizat, cu o eficiență crescută cu 8,9%, și o tracțiune integrală 4WD cu controlul electronic S-AWC consacrat deja pe modelele mărcii, intermediată de cutia CVT cu 8 trepte. În plus, sistemul Brake AYC (Active Yaw Control) controlează acțiunea ambelor punți, cu ajutorul senzorilor, care urmăresc unghiul de virare, înclinația, cuplul, forța de frânare, viteza roților, dar și alte variabile, astfel încât să poată identifica permanent starea mașinii. AYC poate astfel să intervină și să optimizeze aderența mașinii în momentul virajelor.

Mitsubishi Outlander poate fi comandat și cu tracțiune 2WD, care asigură un nivel destuld e ridicat de asistență la rulare, astfel încât controlul rulării și aderenței să fie aproape la fel de ridicat ca în cazul tracțiunii integrale.

FOTO-SPION Primele imagini de la teste cu noul crossover Dacia CITEȘTE ȘI FOTO-SPION Primele imagini de la teste cu noul crossover Dacia

La interior, în centrul habitaclului se află sistemul multimedia și de infotainment, cu un display opțional de 9 inci, dar și cele două variante de display digital al cadranelor de bord, de 12,3 inci sau de 7 inci. Un head-up display, de 10 inci, este de asemenea disponibil opțional.

SUV-ul Outlander oferă și pe această generație opțiunea a trei rânduri de scaune, cu șapte locuri, cu o configurație flexibilă, care să permită și încărcarea unui volum mare de bagaje. Bancheta din spate este fragmentată 4:2:4 (cu un loc rabatabil în mijloc), astfel încât să permită încărcarea de bagaje lungi (schiuri) și să păstreze spațiu pentru doi pasageri.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

Mitsubishi nu a indicat pentru moment nicio informație despre motorizarea plug-in hybrid, care urmează să echipeze acest model în viitor.

VIDEO & FOTO Mitsubishi a prezentat în premieră mondială noua generație a SUV-ului Outlander

VIDEO & FOTO Mitsubishi a prezentat în premieră mondială noua generație a SUV-ului Outlander

VIDEO & FOTO Mitsubishi a prezentat în premieră mondială noua generație a SUV-ului Outlander

viewscnt
Afla mai multe despre
mitsubishi
outlander
noul outlander
lansare outlander