VIDEO & FOTO Noul Seat Arona a fost prezentat publicului suspendat de un elicopter, deasupra Barcelonei

VIDEO & FOTO Noul Seat Arona a fost prezentat publicului suspendat de un elicopter, deasupra Barcelonei
scris 26 iun 2017

Noul Seat Arona, un SUV compact derivat din modelul de clasă B al mărcii, Ibiza, și care va avea corespondenți atât în familia VW (T-Cross), cât și în familia Skoda, este lansat astăzi, în cadrul unui eveniment public, în Barcelona. Înaintea acestui moment, cei de la Seat au decis să ofere o demonstrație de marketing fără precedent. Noul Seat Arona a fost transportat deasupra orașului, pe o platformă legată de un elicopter. În acest fel, publicul a putut să vadă de la distanță cum va arăta noul model.

Evenimentul a avut loc chiar în Barcelona, orașul în care viitorul crossover a fost creat și dezvoltat și ]n care va fi fabricat,  după cum susțin reprezentanții mărcii. Martorell, sediul Seat, dar și uzina în care va fi produs Arona se află chiar în imediata apropiere a Barcelonei. După cum spun cei de la Seat, 81% din producție va fi exportată în 80 de țări.

Mașina a fost suspendată cu ajutorul unui cablu lung de 20 de metri, la înălțimea de 300 de metri, de-a lungul plajei turistice din orașul lui Gaudi. Publicul, localnicii și turiștii, au asistat cu surprindere la momentul inedit, care a creat și mai multă tensiune înaintea lansării propriu-zise preg[tite pentru această seară.

Arona este cel de-al doilea SUV lansat de marca spaniolă în cadrul ofensivei SUV-urilor, după Ateca, model construit pe platforma comună cu VW Tiguan și Skoda Kodiaq. Anul viitor va urma un al treilea SUV, de mari dimensiuni, similar cu VW Touareg.

Producătorul de airbaguri Takata, cu fabrici în România, a solicitat intrarea în faliment, în SUA și Japonia CITEȘTE ȘI Producătorul de airbaguri Takata, cu fabrici în România, a solicitat intrarea în faliment, în SUA și Japonia

Seat Arona este un crossover de clasă B, care va concura cu Renault Captur, Nissan Juke, Citroen C3 Aircross sau Opel Mokka și Crossland X.

Lansarea comercială va fi în această toamnă, la Frankfurt, în cadrul salonului auto. 

VIDEO & FOTO Noul Seat Arona a fost prezentat publicului suspendat de un elicopter, deasupra Barcelonei

viewscnt
Afla mai multe despre
seat
arona