VIDEO Grevă spontană, probleme grave pe aeroportul din Amsterdam

VIDEO Grevă spontană, probleme grave pe aeroportul din Amsterdam
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2022

O grevă spontană a lucrătorilor de la sol ai companiei KLM a dus la numeroase anulări de zboruri pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, relatează dpa și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aeroportul le-a cerut călătorilor să nu meargă la aeroport înainte de ora locală 15.00 (13.00 GMT), din motive de securitate, întrucât terminalul este supraaglomerat, arată Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Nu suntem încă într-un moment de panică. Investitorii arată încredere în piețele bursiere

Călătorii au format cozi mari la ghișeele de check-in și la controlul de securitate, în timp ce călătorii ale căror zboruri au fost anulate au aglomerat gările, sperând să se poată deplasa cu trenurile spre destinații din Germania sau Franța.

Poliția a închis ieșirile de pe autostradă spre aeroport sâmbătă după-amiază, în condițiile în care cozile de la porțile de îmbarcare ieșeau din clădirea aeroportului, notează Reuters.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare

Circa 150 de angajați ai KLM care se ocupă de gestionarea bagajelor sunt în grevă, dar acțiunea lor nu este coordonată cu sindicatele, relatează agenția națională ANP.

Directorul operațional al KLM este în negocieri cu lucrătorii în grevă. Compania aeriană olandeză recunoaște probleme precum orarul încărcat de muncă și personalul insuficient și susține că face tot ce poate pentru a identifica o soluție. 

VIDEO Telegraaf

viewscnt
Afla mai multe despre
amsterdam
aeroport