VIDEO Linia Oravița-Anina, cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei

VIDEO Linia Oravița-Anina, cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei

Foto: Svlase | Dreamstime.com

scris 30 dec 2019

Călătorii pot achiziționa bilete online la trenul Oravița-Anina, cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

Totodată, biletele de tren pe această rută pot fi achiziționate de la orice unitate de vânzare din țară, gară sau agenție de voiaj, cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie, scrie Agerpres.

Serbia are în plan investiții de 14 miliarde de euro până în 2025, pentru creșterea nivelului de trai și îmbunătățirea infrastructurii CITEȘTE ȘI Serbia are în plan investiții de 14 miliarde de euro până în 2025, pentru creșterea nivelului de trai și îmbunătățirea infrastructurii

Oravița-Anina este cea mai veche și cea mai spectaculoasă cale ferată montană din sud-estul Europei, cu peisaje fabuloase, 14 tuneluri, 10 viaducte, tăieturile în munte reprezentând peste două treimi din întregul traseu, lung de 21 de kilometri.

Pe aceasta rută circulă în fiecare zi o pereche de trenuri care au în componență două vagoane, astfel: Regio 9695 - Oravița (plecare 11.15) - Anina (sosire 13.11), Regio 9694 - Anina (plecare 14.40) - Oravița (sosire 16.37). 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
oravita anina