VIDEO Nicușor Dan introduce reguli. Amenzi pentru șoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie

VIDEO Nicușor Dan introduce reguli. Amenzi pentru șoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2021

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, transmite că au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru șoferii STB care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie, comparativ cu orarul obligatoriu stabilit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am moștenit un contract de delegare provizoriu pentru serviciul de transport public, atât în relația cu STB, cât și în relația cu ceilalți operatori din zona regională. A fost nevoie de zeci de ore de discuții; au fost coordonate de viceprimarul Bujduveanu. În urma acestor discuții avem azi un contract de delegare pe zece ani serios, corect, care a mulțumit toate părțile care au luat parte la aceste discuții. Faptul că avem acest contract de delegare pe termen lung era o condiție pentru ca să putem accesa bani europeni și pe tramvaie și pe autobuzele electrice. Faptul că avem acest contract de delegare permite ADI să își exercite controlul pe STB. Au început să fie aplicate amenzi de 100 de lei pentru șoferii care pleacă mai devreme sau mai târziu de la cap de linie față de orarul care este obligatoriu pentru ei", a arătat primarul, potrivit Agerpres.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Nicușor Dan a reamintit că a fost semnat contractul pentru achiziția a 100 de tramvaie, finanțat cu 180 de milioane de euro, bani europeni, și a precizat că primul tramvai urmează să intre în circulație în primăvara anului viitor.

"Fosta administrație a avut două licitații eșuate pe achiziția de autobuze electrice, din bani europeni. Am refăcut în ședințele anterioare CGMB indicatorii, i-am aprobat, vom lansa licitația și vom avea, până în 2023, 100 de autobuze electrice", a spus el.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Edilul general a mai precizat că actuala administrație a moștenit o licitație pentru tramvaie de 18 metri, "prea mici și prea scumpe" pentru București, exprimându-și speranța că Municipalitatea nu va fi obligată de instanță să le achiziționeze.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

"Sunt complicații juridice aici. Sper să nu fim obligați de instanță să le achiziționăm, pentru că sunt și prea mici și prea scumpe pentru ce-i trebuie Bucureștiului", a apreciat Nicușor Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
amenda