VIDEO - STB introduce noi metode de plată digitale pentru transportul public

VIDEO - STB introduce noi metode de plată digitale pentru transportul public
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2024

Societatea de Transport București (STB) introduce noi metode de plată digitale pentru transportul public, începând de luni, 19 februarie 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

„Creștem calitatea transportului public atât prin înnoirea parcului de vehicule, cât și prin mijloace accesibile de plată a titlurilor de călătorie. Diversificăm metodele de plată, creștem accesibilitatea și oferim soluții pentru toate categoriile de călători”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB.

FOTO România deschide prima bandă dedicată exclusiv autovehiculelor UE CITEȘTE ȘI FOTO România deschide prima bandă dedicată exclusiv autovehiculelor UE

Astfel, titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate și din stațiile de plată SelfPay, terminalele digitale care se află în marile rețele de retail, piețe, benzinării, sedii ale băncilor partenere, primării și alte instituții publice.

În total, STB va pune la dispoziție 1.912 stații de plată SelfPay – în București și în Ilfov – de unde va putea fi reîncărcat cardul ACTIV, atât cu plata cash, cât și cu cardul bancar.

FOTO Dacia anunță lansarea noului Spring face-lift CITEȘTE ȘI FOTO Dacia anunță lansarea noului Spring face-lift

În prezent, STB SA pune la dispoziția călătorilor mai multe metode de plată, respectiv direct la validator cu cardul bancar contactless sau cu telefonul, YouthTB, platforma online STB, aplicația 24Pay, SMS, automate și puncte de vânzare.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
abonati