VIDEO Tesla investighează un incident în care un automobil de-al său a luat foc în China

VIDEO Tesla investighează un incident în care un automobil de-al său a luat foc în China
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2019

Constructorul auto american Tesla a anunțat luni că a trimis o echipă de investigații la Shanghai, după ce pe Internet a apărut o înregistrate video care arată cum un automobil electric produs de Tesla a izbucnit brusc în flăcări, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Provenită de la o cameră de supraverghere, înregistrarea video a fost publicată duminică pe rețeaua socială Weibo, cu hasthtag-ul "Tesla ia foc singura" ("Tesla self-ignites"), și până acum a ajuns la peste 22 milioane de vizualizări, scrie Agerpres.

Premieră la Ford: Primul român instalat Managing Director CITEȘTE ȘI Premieră la Ford: Primul român instalat Managing Director

Înregistrarea video surprinde o mașina Tesla parcată într-un garaj care scoate fum de sub capota, cu câteva momente înainte sa fie cuprinsa de flăcări. Tesla nu a confirmat despre ce model este vorba însă comentariile de pe rețelele sociale susțin că este vorba de Model S.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
china