VIDEO Un nou pasaj rutier suprateran în București

VIDEO Un nou pasaj rutier suprateran în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mar 2022

Primăria Sectorului 4 a prezentat cum va arăta pasajul rutier suprateran pe care îl construiește la intersecția Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele. Acesta va fi acoperit de o structură metalică care va fi luminată în culorile curcubeului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pasajul costă circa 18 milioane de euro și trebuie să fie gata la jumătatea lui 2023, scrie Hotnews.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Pasajul va purta numele ”Europa unită”.

”Lucrările la acest obiectiv extrem de important pentru toți locuitorii Capitalei au început în luna februarie a acestui an și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni. Până în acest moment au fost executate forajele necesare montării celor patru piloni de susținere ai pasajului, urmând ca în zilele următoare să fie testată rezistența celor 32 de coloane din structura de bază a construcției. Apoi, lucrările vor continua cu armarea fundațiilor pilonilor de susținere”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Sector 4.

Cu o lungime de peste 650 de metri, pasajul va avea două benzi de circulație pe fiecare sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaj
metalurgiei