VIDEO Un nou pasaj rutier suprateran în București. ”Europa unită”.

VIDEO Un nou pasaj rutier suprateran în București. ”Europa unită”.
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2023

Lucrările la pasajul rutier suprateran construit de Primăria sector 4 a capitalei la intersecția Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele sunt finalizate în proporiție de peste 70%, anunță edilul Daniel Băluță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"În aceste zile, constructorii trag tare să termine umplutura rampelor și, în paralel, montează așa numitele „predale”, adică sistemul de susținere a armăturilor și a betonului suport pentru calea de rulare.

GALERIE FOTO Poșta și-a cumpărat 200 de mașini. \ CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Poșta și-a cumpărat 200 de mașini. "Acum 10 ani era invers..."

Ulterior acestor activăți, urmează aplicarea a două straturi de hidroizolație, iar când aceasta va fi perfect uscată, vom turna cele două staturi de asfalt prevăzute în proiect", spune primarul.

Primăria Sectorului 4 a prezentat în primăvara anului trecut cum va arăta pasajul rutier suprateran pe care îl construiește la intersecția Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele. Acesta va fi acoperit de o structură metalică care va fi luminată în culorile curcubeului.

Pasajul costă circa 18 milioane de euro și trebuie să fie gata la jumătatea lui 2023.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Pasajul va purta numele ”Europa unită”.

”Lucrările la acest obiectiv extrem de important pentru toți locuitorii Capitalei au început în luna februarie a acestui an și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni. Până în acest moment au fost executate forajele necesare montării celor patru piloni de susținere ai pasajului, urmând ca în zilele următoare să fie testată rezistența celor 32 de coloane din structura de bază a construcției. Apoi, lucrările vor continua cu armarea fundațiilor pilonilor de susținere”, se arată într-un comunicat transmis atunci de Primăria Sector 4.

Cu o lungime de peste 650 de metri, pasajul va avea două benzi de circulație pe fiecare sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaj
metalurgiei