VIDEO Un pod din regiunea Toscana s-a prăbușit

VIDEO Un pod din regiunea Toscana s-a prăbușit
scris 8 apr 2020

 

Un pod rutier s-a surpat miercuri în nordul Italiei, între Liguria și Toscana, iar o persoană a fost rănită, a anunțat un purtător de cuvânt al pompierilor, relatează Reuters.

Accidentul a avut loc pe un drum secundar, de obicei foarte frecventat, în apropiere de orașul Aulia, la jumătatea drumului între Genova și Florența, scrie Agerpres.

Volkswagen ia în calcul redeschiderea fabricii din Pamplona, Spania. Poate fi prima fabrică auto redeschisă în Europa. Șeful Skoda cere coordonarea guvernamentală pentru toate țările CITEȘTE ȘI Volkswagen ia în calcul redeschiderea fabricii din Pamplona, Spania. Poate fi prima fabrică auto redeschisă în Europa. Șeful Skoda cere coordonarea guvernamentală pentru toate țările

Un șofer a fost rănit, au anunțat pompierii, care se aflau în continuare la fața locului.

La 14 august 2018, 43 de persoane au murit în Italia, în prăbușirea unei porțiuni a Podului autorutier Morandi, la Genova.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pod prabusit
toscana